Pachete funerare inmormantari

Morfeu Servicii Funerare Iasi va ofera 7 pachete distincte pentru a va ajuta sa va orientati vizavi de necesitatile unei inmormantari. Fiecare pachet poate fi modificat in functie de dorintele dumneavoastra.

Un pachet complet pentru inmormantare oferit de Morfeu Servicii Funerare Iasi la care se adauga si un agent funerar care sa va sustina in acest eveniment trist. Acest pachet funerar costa 5.000 lei.
Vezi ce cuprinde pachetul
Un pachet complet pentru inmormantare oferit de Morfeu Servicii Funerare Iasi la care se adauga si un agent funerar care sa va sustina in acest eveniment trist. Acest pachet funerar costa 5.900 lei.
Vezi ce cuprinde pachetul


Un pachet complet pentru inmormantare oferit de Morfeu Servicii Funerare Iasi la care se adauga si 2 agenti funerari care sa va sustina in acest eveniment trist. Acest pachet funerar costa 7.100 lei.
Vezi ce cuprinde pachetul


Un pachet complet pentru inmormantare oferit de Morfeu Servicii Funerare Iasi la care se adauga si un agent funerar care sa va sustina in acest eveniment trist. Acest pachet funerar costa 8.600 lei.
Vezi ce cuprinde pachetul
Un pachet complet pentru inmormantare oferit de Morfeu Servicii Funerare Iasi la care se adauga si 2 agenti funerari care sa va sustina in acest eveniment trist. Acest pachet funerar costa 12.500 lei.
Vezi ce cuprinde pachetulUn pachet complet pentru inmormantare oferit de Morfeu Servicii Funerare Iasi la care se adauga si 2 agenti funerari care sa va sustina in acest eveniment trist. Acest pachet funerar costa 18.500 lei.
Vezi ce cuprinde pachetul
Pachetul funerar de incinerare include serviciul de obținere a actele necesare pentru procedura incinerarii, inclusiv programarea pentru incinerare, plata taxelor necesare si preluarea urnei. Acest pachet funerar costa 9.850 lei.
Vezi ce cuprinde pachetul